Αρχική

ΔΙ.Ο.ΒΙ.

Μέλη

Επικοινωνία

Ρωτήστε μας

Ανακοινώσεις

Β΄ Κύκλος Διαλέξεων Οικονομικού Περιεχομένου για Βιβλιοθήκες από το Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.)

Το 2017 το Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.), διοργανώνει τον Β΄ Κύκλο Διαλέξεων Οικονομικού Περιεχομένου για Βιβλιοθήκες.

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη διάλεξη με τίτλο «Τράπεζες, Εταιρική Υπευθυνότητα και Βιβλιοθήκες» και ομιλητές την κυρία Σύλβια Κουρκουλή, Προϊσταμένη της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Alpha Bank, και τον κύριο Χριστόδουλο Ρίγγα, Υπεύθυνο Υπηρεσίας Ερευνητικών και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (Π.Ι.Ο.Π.).                                                                                                                                                                                                                   

8 Μαΐου 2017                                                                                                                                                                                                                             Σύλβια Κουρκουλή (ALPHA BANK)

«Εταιρική Υπευθυνότητα Alpha Bank»

Χριστόδουλος Ρίγγας (Π.Ι.Ο.Π.)

«Η βιωσιμότητα στην πολιτιστική διαχείριση. Το παράδειγμα εταιρικής υπευθυνότητας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς»

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στη Βιβλιοθήκη του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (Αμερικής 11, 1ος όροφος) και ώρα 16.00-18.00.

Οι διαλέξεις απευθύνονται σε επαγγελματίες που εργάζονται σε βιβλιοθήκες, αρχεία, κέντρα τεκμηριώσεως και άλλους φορείς, σε φοιτητές βιβλιοθηκονομίας, καθώς και σε κάθε επαγγελματία που ασχολείται με την πληροφόρηση και την ενημέρωση επί οικονομικών θεμάτων. Οι ομιλητές, έγκριτοι οικονομολόγοι, πανεπιστημιακοί, στελέχη τραπεζών και φορέων, συνδυάζουν την επιστημονική κατάρτιση με την πρακτική ανάλυση της οικονομικής επικαιρότητας.

Η είσοδος στον Β΄ Κύκλο Διαλέξεων είναι ελεύθερη.

 Για την αίτηση συμμετοχής, η οποία είναι απαραίτητο να υποβληθεί ηλεκτρονικά, πατήστε εδώ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Σημειώνεται ότι στο τέλος της διάλεξης θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.