Αρχική

ΔΙ.Ο.ΒΙ.

Μέλη

Επικοινωνία

Ρωτήστε μας

Ανακοινώσεις

 

Επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου – Ομιλία Καθηγήτριας κ.Ρ. Μητούλα και Καθηγητή κ. Π.Τσάρτα

 

Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των δράσεων του Δικτύου Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.) που περιλαμβάνουν ενημερωτικές επισκέψεις στις βιβλιοθήκες-μέλη του Δικτύου, διοργανώνει ενημερωτική επίσκεψη στο χώρο της και ομιλίες διδασκόντων του τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας για το κοινό με κύριο θέμα «Η ανάπτυξη των Ελληνικών Νησιών».

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρες
12:00 - 14:30 στην Αίθουσα Τελετών (1ος όρ. Κτιρίου Βιβλιοθήκης).

Πρόγραμμα

12:00     Χαιρετισμοί και Παρουσίαση της Βιβλιοθήκης

13:00     Βιώσιμη Ανάπτυξη των Ελληνικών Νησιών : ομιλία από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας κ. Ρόιδω Μητούλα 

13.30     Τουριστική Ανάπτυξη των Ελληνικών Νησιών : ομιλία από τον Καθηγητή του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας κ. Πάρι Τσάρτα (βιογραφικό ομιλητή)

14.00     Συζήτηση

14.15     Ξενάγηση στη Βιβλιοθήκη

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής (πατήστε εδώ). Περισσότερες πληροφορίες για τις διαλέξεις είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΔΙ.Ο.ΒΙ., και στα κοινωνικά δίκτυα Facebook: ΔΙΟΒΙ, Twitter: diovi­_helin.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου στα τηλέφωνα 210 9549170, 210-9549169, και 210-9549334.